Möbler

Kanske har du redan en möbel du håller kär och som du vill få ommålad? Kanske finns inte tiden, orken eller platsen till att göra det själv. Jag gör då en bedömning av vad som krävs för att nå önskat resultat för just din möbel och utför det. Allt i en kommunikation med dig.

 

Som ett första steg får du gärna höra av dig och även skicka bild på den möbel du önskar få hjälp med. Jag tar även uppdrag att hitta en viss typ av möbel som du som kund är på jakt efter. Kontakta mig gärna berätta vad du söker efter.

Målning

Utöver målning av möbler tar jag även uppdrag för annan typ av målning. Det kan vara ytskikt i hus eller varför inte gamla spegeldörrar som behöver nytt liv!?


Väggar, tak, lister, dörrar och fönster. På trä och puts. Inomhus och utomhus. Här målar jag med den typ av färg som du som kund önskar till skillnad från möblerna som enbart målas med linoljefärg.

Text

Det var egentligen skrivande som jag trodde att jag skulle syssla med. Det gjorde jag också under en period men efter hand är det andra saker som tagit mitt huvudsakliga fokus. Jag ville vara mer i händerna och det praktiska skapandet än i huvudet (men kreativt ändå).


Idag tar jag skribentuppdrag om jag får en förfrågan och om jag tror att jag kan passa för uppdraget. Det kan handla om hus, inredning, trädgård eller vad än uppdraget består av och vad vi kommer överens om.

Trädgård

Trädgård för mig är liv, färg och form. Ett andningshål och ett ämne som ger mig pirr i magen. Det är kreativt samtidigt som det följer sina egna lagar. Vädersträck. Jord. Beskärning. Tålamod och tid.


Jag har ett stort intresse för trädgård utan att vara utbildad i ämnet och intresset ligger både i att designa och planera en trädgård samt allmän underhållsskötsel.

Trädgårdsarbete och städning berättigar RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden Läs mer på Skatteverkets hemsida >>